Home / Brummen-Regiobode / Muzikale lezing Willem van der Vliet en Concerto Alankara

Muzikale lezing Willem van der Vliet en Concerto Alankara

BRUMMEN – Op zondag 8 december geeft Willem van der Vliet, onder leiding van het duo Concerto Alankara, een lezing met als thema: Het licht van intelligentie. Met ‘Het Licht van Intelligentie’ wordt aangeduid dat intelligentie een veel ruimere betekenis heeft dan wij doorgaans in ons dagelijkse taalgebruik kennen. Intelligentie ligt aan de basis van de hele schepping en is er geheel van doordrongen, werkzaam in het microscopische leven, in het planten- en dierenrijk. Ons intellect is er slechts een klein aspect ervan. De lezing begint om 19.30 uur en vindt plaats bij de Vrijzinnigen IJsselstreek aan de D.A. van Vuurenstrat 10 in Brummen. De entreeprijs voor gasten bedraagt 10 euro

www.vrijsselstreek.nl

Lees ook

Zorgcentrum De Vier Dorpen viert 50-jarig jubileum

BEEKBERGEN – Op 17 februari 1971 is de eerste bewoner in De Vier Dorpen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.