Home / Rheden-Regiobode / Muziek Op Schoot Kerstspecial

Muziek Op Schoot Kerstspecial

VELP – Studio26 organiseert speciaal voor (groot)ouders met jonge kinderen een Kerstspecial van de cursus muziek op schoot. In een tweetal lessen, die plaatsvinden op dinsdagen 10 en 17 december, kunnen kinderen spelenderwijs kennismaken met de beginselen van muziek. De cursus is bedoeld voor (groot)ouders met jonge kinderen vanaf 12 maanden. Er wordt op speelse wijze gewerkt aan muzikaal gevoel. De lessen in december staan in het teken van Kerst. De lessen duren van 9.30 tot 10.15 uur en worden gegeven bij Studio26 in Velp. De kosten bedragen 17,50 euro voor twee lessen, inclusief koffie, thee, limonade en iets lekkers achteraf. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar administratie@studio26.nl met daarin namen van de deelnemers, de leeftijd van het kind en een telefoonnummer.

Lees ook

Soerenaar is overlast van houtstook spuugzat

LAAG-SOEREN – Steeds vaker lijkt de overlast van houtstook tot ergenissen te leiden. Wat voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.