Home / Brummen-Regiobode / Muziek bij Ouderenwerk

Muziek bij Ouderenwerk

HALL – Op woensdag 18 december vanaf 14.00 uur houdt Stichting Ouderenwerk Hall een bijeenkomst in de Wheme in Hall. Een lieve juf, een vrolijke bakker en een muzikale dominee zijn de hoofdpersonen in een prachtig programma voor ouderen. De juf is dol op zingen en ze kent ook talloze liedjes, maar haar geheugen laat haar nog weleens in de steek. Gelukkig schieten de altijd zingende bakker en dominee en het aanwezige publiek haar te hulp. De toegang tot deze middag is vrij.

Lees ook

Voorjaarsbloeier boerenkrokus in opmars

LOENEN – Ruim een week geleden heerste Koning Winter nog volop, maar inmiddels is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.