Home / Brummen-Regiobode / Midwinterwandeling in Brummen

Midwinterwandeling in Brummen

BRUMMEN – Zondag 8 december verzorgen de Vrienden van Harmonie Orkest Brummen voor de negende keer de Midwinterwandeling. Er zijn wandelroutes uitgezet van 5, 10 en 15 kilometer lang. Hardlopers kunnen zich uitleven op routes van 10 en 15 kilometer. Onderweg treffen de deelnemers midwinterhoorn- en jachthoornblazers. Ook een combo van HOB speelt op één van de rustpunten. De route van 5 kilometer is als vanouds afgestemd op de kinderen. Ze worden uitgezwaaid door sneeuwpoppen en onderweg vinden ze sneeuwpopjes met opdrachten en vragen. Als ze deze uitvoeren, krijgen ze aan het eind van de tocht aan aardigheidje. Op deze route worden ook dit jaar weer meerdere paardentrams ingezet. Starten aan de Midwinterwandeling kan tussen 9.30 en 13.30 uur vanaf de Hazenberg in Brummen. De Midwinterrun voor hardlopers start om 9.15 uur.

Lees ook

Boetes uitgedeeld bij verkeerscontroles

GEM. RHEDEN – De politie heeft vrijdagavond 3 juli op diverse locaties in Velp, Rheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.