Home / Rheden-Regiobode / Midwinterconcert Het Rhedens Rozendaal

Midwinterconcert Het Rhedens Rozendaal

ROZENDAAL – Op donderdag 12 december verzorgen leerlingen van de vóórexamen- en eindexamenmuziekklas de eerste podiumavond, het midwinterconcert. Het wordt een muzikale avond op Het Rhedens Rozendaal, met prachtige klassieke en moderne muziek.

Het uitgangspunt van het Midwinterconcert is dat de muziek akoestisch wordt uitgevoerd. Daarom is er speciaal voor deze avond een vleugel gehuurd. Een mooie gelegenheid om een meer klassiek repertoire te spelen. Ook leerlingen die geen deel uitmaken van de muziekgroep mogen een bijdrage leveren aan de podiumavond. De vaardigheden van de muziekleerlingen worden op deskundige wijze beoordeeld door gecommitteerden. De bovenbouwleerlingen krijgen namelijk een cijfer voor hun examendossier.
Het concert staat verder in het teken van het goede doel SOS Kinderdorpen. Dit doel biedt hulp aan kwetsbare kinderen in 136 landen en gebieden. Het Rhedens sponsort al sinds 1971 veel kinderen in een SOS Kinderdorp in India. Er worden door leerlingen zelf gebakken taart, cake, muffins en ander lekkers verkocht, waarvan de opbrengsten gaan naar SOS Kinderdorpen. Koffie en thee zijn gratis.
De aula van Het Rhedens Rozendaal opent donderdag om 19.00 uur haar deuren, het concert begint om 19.30 uur en entree is gratis.

Lees ook

Geslaagde buitenlesdag op Dorpsschool Rozendaal

ROZENDAAL – Dinsdag 22 september was een bijzondere dag voor de leerlingen van de Dorpsschool …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.