Home / Rheden-Regiobode / Meezingen op kerstavond

Meezingen op kerstavond

DIEREN – Het jeugdkoor levert ieder jaar op kerstavond een bijdrage aan de familieviering in de Emmaüskerk in Dieren. Er worden nog zangers en zangeressen gezocht om het koor dit jaar te versterken. Er wordt gerepeteerd op woensdagen 11 en 18 december van 19.00 tot 20.00 uur in de Emmaüskerk aan de Rode Kruislaan in Dieren. De viering op kerstavond begint om 19.00 uur. Alle kinderen uit Dieren en omstreken zijn welkom om mee te zingen. Aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Hulp bij digitalisering voor mkb-bedrijven regio Arnhem-Nijmegen

GEM. RHEDEN – Mkb-ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen, dus ook uit de gemeente Rheden, kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.