Home / Nieuws / Mastermix bij Boul’Animo

Mastermix bij Boul’Animo

DIEREN – Op het complex van Jeu de Boule Vereniging Boul’Animo in Dieren werd zaterdag 23 november het Mastermix toernooi 2019 gespeeld. Bij dit toernooi wordt elke deelnemer elke ronde door loting aan een andere partner gekoppeld en wordt ook de tegenstander geloot. Er wordt in principe met doublets gespeeld, echter het aantal deelnemers bepaalde dat er elke ronde drie triplettes waren. Elke ronde leverde een loting op met interessante teams en spannende partijen. Dat de deelnemers aan elkaar gewaagd waren bleek wel doordat na drie ronden enkel nog Danielle Pasman ongeslagen gebleven was. Ook alle favorieten waren inmiddels een of meerdere keren op waarde geklopt. Na vijf ronden plaatsten Fred Lamberts, Günter Kuzorra en Cor Nootenboom zich met vier winstpartijen voor de finale Nettie Lensink plaatste zich ook met 3 winst en het beste saldo. Vooraf was bepaald dat de nummers 1 en 3 tegen 2 en 4 de finale zouden spelen. In een mooie eindstrijd ging het tot 7-7 gelijk op, waarna Cor en Fred toch het initiatief naar zich toe trokken. Ondanks dapper verzet moesten Nettie en Günter in de nieuwe hal, de toernooiwinst aan Fred en Cor laten. Met 13-8 wisten zij de partij in hun voordeel te beslissen.

Lees ook

Kindervoorstelling Pappa, ik wil clown worden

VELP – Pappa, ik wil clown worden is de titel van de kindervoorstelling die woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.