Home / Rheden-Regiobode / Marlies Claasen in De Kapel

Marlies Claasen in De Kapel

ELLECOM – Zondag 15 december geeft zangers Marlies Claasen een optreden in De Kapel in Ellecom. Zo’n 15 jaar geleden vormden zangeres Marlies Claasen, saxofonist Gerlo Hesselink en gitaristen Peter Tiehuis en Tom Klein een bijzondere formatie. Niet alleen vanwege de onderscheidende bezetting, zonder slagwerk en bas, maar ook omdat de muziek een werkelijke synergie bracht van 4 instrumenten. Destijds traden ze op in jazzclubs en op festivals en nu, zoveel jaar later, pakken ze de draad weer op. Elkaar uitdagen en inspireren, durven los te laten en improviseren. Jazz in de ruimste zin van het woord, met als basis het verhaal in de muziek en tekst. Aanvang is 15.00 uur. Entree is 12 euro. Reserveren kan via guustangelderbigband@gmail.com.

Lees ook

Hans Westdijk adopteert eerste lammetje

RHEDEN – Ze is geboren op 21 januari, heet Grietje en is het eerste lammetje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.