Home / Doesburg-Regiobode / Mantelzorgcafé in De Waag

Mantelzorgcafé in De Waag

DOESBURG – Op dinsdagochtend 10 december is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé in Doesburg. Mantelzorgers kunnen elkaar tussen 10.00 en 11.30 uur ontmoeten in De Waag. Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Andere mantelzorgers begrijpen dat maar al te goed. Alle gegevens van de bijeenkomsten zijn te vinden op www.vithulpbijmantelzorg.nl. Opgeven is niet nodig. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomsten.

.

Lees ook

Nieuwe sponsor voor Sportclub Doesburg

DOESBURG – Sportclub Doesburg is trots te kunnen melden dat Lammerts Self-Storage uit Doetinchem de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.