Home / Brummen-Regiobode / Maarten van Vierssen voorgedragen als nieuwe wethouder Apeldoorn

Maarten van Vierssen voorgedragen als nieuwe wethouder Apeldoorn

APELDOORN – De Apeldoornse D66-fractie draagt Maarten van Vierssen voor als opvolger van de vertrokken wethouder Mark Sandmann. Van Vierssen zit sinds 2014 in de gemeenteraad en is sinds 2018 fractievoorzitter.

“Maarten van Vierssen heeft ervaring met de lokale bestuurscultuur en wij zien in hem een gedreven en ambitieuze bestuurder die Apeldoorn verder vorm wil geven”, aldus de nieuw gekozen fractievoorzitter Robert van Vliet. Van Vierssen neemt de portefeuilles Recreatie en toerisme, Natuur en dierenwelzijn, Energietransitie, Afval en milieu, Activering en inkomen, Erfgoed en Citymarketing over en wordt zo snel mogelijk gepresenteerd aan de gemeenteraad, waarna er wordt gestemd over zijn voordracht.

Maarten van Vierssen (41) heeft na zijn studie aan de Universiteit Wageningen bij verschillende ondernemingen van VolkerWessels gewerkt en is in 2008 gestart bij Aveco de Bondt. Hier heeft hij als ingenieur Water aan diverse grote infrawerken gewerkt. In 2017 maakte hij de overstap naar VolkerWessels Infra Competence Centre en werkt daar als omgevingsmanager.

Foto: Rob Voss

Lees ook

Zwerfvuilinzameling Loenen gaat door

LOENEN – Begin juni is er in Loenen zwerfvuil verzameld met een groep enthousiaste inwoners. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.