Home / Doesburg-Regiobode / Luciënne Linker exposeert in Dorpshuis de Ruimte

Luciënne Linker exposeert in Dorpshuis de Ruimte

HUMMELO – In Dorpshuis de Ruimte in Hummelo is tot eind januari werk te zien van Luciënne Linker, bekend van haar kleurrijke olieverfschilderijen. De expositie biedt een indruk van het werk dat de Hummelose de afgelopen jaren heeft gemaakt. Luciënne (Utrecht, 1961) is al van jongs af aan in de weer met beeldende manieren om zich te uiten. De laatste jaren ligt het accent op schilderen met olieverf en acryl. Ze toonde haar werk eerder onder meer in haar eigen Knipatelier, in de Dobbe bij wijnboerderij Heekenbroek en in de St. Joriskerk in Drempt.

Lees ook

Echtpaar Van Blokland draagt Mosterdfabriek over aan jonge ondernemer

DOESBURG – Dat Doesburg nog steeds bekendstaat als Mosterdstad, is de laatste veertig jaar te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.