Home / Brummen-Regiobode / Loenens raadslid houdt spreekuur

Loenens raadslid houdt spreekuur

LOENEN – CDA-raadslid Henk Verheul in de gemeente Apeldoorn wil graag starten met een spreekuur in Loenen. Mensen die contact willen, omdat zij een vraag of een klacht hebben betreffende de gemeente Apeldoorn, zijn van harte welkom. Dit spreekuur is gepland op dinsdag 4 februari tussen 18.00 en 19.00 uur in de Bruisbeek, Loenerdrift 80. Als blijkt dat er belangstelling voor dit spreekuur is, wil Verheul dit graag houden op elke eerste dinsdag van de even maand, met uitzondering van de maand augustus. Bij verhindering is het altijd mogelijk om een afspraak te maken op een ander moment of thuis. Zijn telefoonnummer is 06-22467118.

Lees ook

Vuurwerkoverlast Brummen

BRUMMEN – De politie in Brummen heeft de laatste tijd meerdere meldingen gekregen van overlast …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.