Home / Rheden-Regiobode / Lichtjesavond in Rheden

Lichtjesavond in Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden verzorgt vrijdag 6 december een Lichtjesavond op begraafplaats en gedenkpark Heiderust in Rheden. Tussen 18.00 en 20.00 uur kunnen bezoekers een kaars branden en hun overleden dierbare(n) herdenken. Dameskoor Colours uit Westervoort zingt in de aula en buiten zijn de klanken van de Midwinterhoorngroep Doesburg te horen. Ook is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar herinneringen op te halen. Bij enorm hinderlijk weer gaan de avonden niet door. Dit wordt dan gemeld op www.rheden.nl/begraafplaatsen.
De Lichtjesavonden worden voor de vierde keer op rij gehouden. Het team begraafplaatsen gemeente Rheden werkt hiervoor samen met Iris & de Mol uitvaartverzorging, Monuta Dieren en Van der Meer Natuursteen uit Arnhem.

Lees ook

Tuinconcerten bij Jansen& de Feijter

VELP – Pianiste Marianne Ratajski speelt woensdag 15 juli in de tuin van boekhandel Jansen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.