Home / Rheden-Regiobode / Lezing over de dood

Lezing over de dood

VELP – Op zondagmiddag 8 december om 15.30 uur kunnen nieuwsgierigen terecht in De Dingenfabriek voor een alledaags en toch vaak ongemakkelijk onderwerp: De dood. Als het leven stopt, wat dan? Beeldend kunstenaar Gerrit van Middelkoop neemt bezoekers mee in een luchtige verkenning hoe men daar, ver weg en dicht bij huis, in de loop der eeuwen, in uiteenlopende culturen en onder verschillende omstandigheden tegen aan keek. De lezing wordt verlucht met veel plaatjes, anekdotes en prachtige muziek.
Guus Jeukendrup, altviolist bij het Concertgebouworkest, zal enkele delen uit de solosuites van Bach spelen. De lezing begint om 15.30 uur, de zaal is om 15.00 open. Entree is 5 euro. Reserveren kan via ria_bosveld@hotmail.com of tel. 026 3647815.

Lees ook

Ik vind: Gemeentehuis Rheden.

Een toekomstbestendig gemeentehuis voor de gemeente. Het bouwvallige huis in De Steeg is aan vervanging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.