Home / Brummen-Regiobode / Leuvenheimse brengt boek uit over levenslessen en numerologie

Leuvenheimse brengt boek uit over levenslessen en numerologie

LEUVENHEIM – Op woensdag 11 december brengt Tineke Veenstra uit Leuvenheim haar eerste boek uit. Het is getiteld ‘Drie maal drie is negen’ en gaat over het gebruik van numerologie in het leven.

Als kind voelde Tineke Veenstra al dat er meer was tussen hemel en aarde, waar zij onderdeel van uitmaakte. Ze ervoer het als een gemis dat er niet over gesproken kon worden, zelfs (of misschien wel juist) niet in de kerk, die een belangrijke rol in het gezin van herkomst speelde. Ze had een enorme hang naar kennis en de overdracht daarvan. Daarvoor moest ze de kennis eerst vergaren om het vervolgens uit te kunnen delen. Ze ging op zoek, een zoektocht die haar hele leven duurde. De opgedane levenskennis deelt zij in haar eerste boek: ‘Drie maal drie is negen’.

Tineke is leraar en heeft heel wat jaren in het onderwijs gezeten. Zij gaf voornamelijk les aan volwassenen die op een punt waren gekomen in hun leven waarop zij het roer om wilden gooien. Zij vroeg zich altijd af waarom mensen hun gevoel niet volgden en iets deden waar ze niet gelukkig van werden.
Zij heeft zelf diverse keren haar baan opgezegd omdat ze er geen voldoening meer in vond. Dat dat financiële consequenties had, heeft ze aan den lijve ondervonden, maar dat heeft haar niet belemmerd om haar hart te volgen. Uiteindelijk is gelukkig zijn veel belangrijker dan rijk zijn en het is in haar leven gebleken dat het altijd goed kwam als zij haar hart volgde.

Op een speelse manier gebruikt Tineke de betekenis van de getallen uit de numerologie om haar ervaringen in te bedden. Zo krijgt de lezer tegelijkertijd een kijkje in de eeuwenoude leer van de getallen en kan hij zelf berekenen wat zijn bestemmingsgetal in het leven is. Wie de uitdaging van de getallen aangaat, zal merken dat het leven ontspannen verloopt. Wie er echter tegenin gaat, leeft op gespannen voet met zichzelf en kan uiteindelijk overspannen worden. Dan is het tijd om de weg terug te vinden, zegt Tineke.

Lees ook

Hoenderlose avondwandeling

HOENDERLOO – Elke dinsdagavond start vanaf de ingang Hoenderloo een avondwandeling door het Nationale Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.