Home / Nieuws / Last Christmas en Shaun het Schaap in Filmhuis Dieren

Last Christmas en Shaun het Schaap in Filmhuis Dieren

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont op vrijdag 20 december om 20.00 uur de romantische kerstkomedie Last Christmas. Op zondag 22 december draait om 14.30 uur de Nederlands gesproken familiefilm Shaun het Schaap: het Ruimteschaap. Beide films zijn te zien in schouwburg Theothorne Dieren.

Last Christmas gaat over de jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate. Ze is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door haar werk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren.

In Shaun het schaap: Het Ruimteschaap maakt het publiek kennis met Lu-La, een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar ook verdwaald. Én een buitenaardse wezen met ongelooflijke krachten. Wanneer ze neerstort bij de Mossy Bottoms-boerderij, besluit Shaun het Schaap om te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la veilig thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.

www.filmhuisdieren.nl

Lees ook

Oude Jan in Velp open

VELP – Zaterdagmorgen 15 mei en 12 juni is er leven in en rondom de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.