Home / Doesburg-Regiobode / Koninklijke onderscheiding voor brandweermannen

Koninklijke onderscheiding voor brandweermannen

GIESBEEK / DOESBURG – Vijf brandweermannen van de post Giesbeek in de gemeente Zevenaar ontvingen vrijdag 29 november een Koninklijke onderscheiding. De heren Hans van Gelderen, Hedde-Jan Wiltjer, André Sanders, Arnold Jansen en Evert den Hartog hebben zich twintig jaar of meer ingezet om op elk moment van de dag mensen en dieren in nood te helpen.
Als blijk van waardering en erkenning voor hun langdurige inzet reikte burgemeester Lucien van Riswijk van de gemeente Zevenaar een lintje uit aan deze vrijwilligers. Hans van Gelderen woont in de gemeente Doesburg en daarom kreeg hij de versierselen opgespeld door burgemeester Loes van der Meijs. De vijf brandweermannen zijn door Zijne Majesteit de Koning benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees ook

Narcissen van Unitas

DOESBURG – De narcissenactie van gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg ziet er dit jaar anders uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.