Home / Doesburg-Regiobode / Koken voor kerst bij Komdersuut

Koken voor kerst bij Komdersuut

ANGERLO – Roel Dijkstra, de kok van Komdersuut in Angerlo, organiseert een kookworkshop voor de kerstdagen. Hier leren deelnemers hoe ze een heerlijke maaltijd kunnen bereiden. Onder leiding van de chef zelf gaat het gezelschap lekker aan de slag met een aantal recepten die zij na afloop ook meekrijgen. Op het menu staan haringsalade met zure room en appel op kruidkoek, spruitjessalade met buikspek en zoete aardappel, De IJssel loopt over en Koffie met een tic. Bijzonder is dat er nagedacht is over een goede voorbereiding, waarbij het eten vlot afgemaakt kan worden. Zo hoeft de gastheer of -vrouw niet het halve etentje in de keuken te staan. De workshop duurt ongeveer 3 uur en deelname kost 17,50 euro per persoon. Inschrijven kan via info@komdersuut tot donderdag 5 december. Meer informatie is verkrijgbaar via tel. 06-34232355 of info@komdersuut.nl. Op 5 december ontvangen deelnemers een datumprikker. Na het vaststellen van de datum en tijd, krijgen de mensen die daadwerkelijk kunnen een factuur per e-mail.

Lees ook

Ik vind: Wirwar informatie of de plannen?

De Stadspartij in Doesburg berichtte vorige week in Regiobode dat de Gestichten Doesburg beter geïnformeerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.