Home / Doesburg-Regiobode / Klarinetkwartet en percussiegroep maken ‘HRFSTWND kamermuziek’

Klarinetkwartet en percussiegroep maken ‘HRFSTWND kamermuziek’

HUMMELO – Op zondag 8 december treden het klarinetkwartet van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen en de percussiegroep van muziekvereniging De Volharding uit Beek gezamenlijk op in de Protestantse kerk in Hummelo. Het programma is divers en varieert bij het klarinetkwartet van het Latijns-Amerikaanse Estampas Criollas van Beatriz Lockhart tot het noord-Amerikaanse Caprice for Clarinets van Clare Grundman en het swingende Georgia on My Mind van Hoagy Carmichael. Verrassend bij de percussiegroep zijn onder andere Gymnopedie en Pipe Dream. Laatstgenoemde is geïnstrumenteerd door Ria Kornet, die ook de presentatie van dit concert doet. Speciaal voor deze combinatie van een klarinetkwartet en percussiegroep heeft Paul Dzon het werk Caçak herschreven. Het concert begint om 14.30 uur en toegang kost 8 euro. Kaarten zijn te bestellen via www.musidesk.nl/hrfstwnd/speellijst-2019 of te koop aan de kassa, mits er dan nog kaarten beschikbaar zijn.

Lees ook

Gratis boom voor grondeigenaren buitengebied Bronckhorst: Eén boom mot kun’n

GEM. BRONCKHORST – Ook dit jaar kunnen grondeigenaren in het buitengebied van Bronckhorst een gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.