Home / Nieuws / Kinderkledingbeurs Rheden doneert winst aan SNOR en Rhevak

Kinderkledingbeurs Rheden doneert winst aan SNOR en Rhevak

RHEDEN – Kinderkledingbeurs Rheden heeft de winst van de afgelopen najaarbeurs gedoneerd aan kinderactiviteiten in het dorp Rheden. Vrijwilligers van zowel de stichting SNOR (Sint Nicolaas Organisatie Rheden) als Stichting Rhevak mochten een cheque van 100 euro in ontvangst nemen.
De kinderkledingbeurs in Rheden wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers. Twee keer per jaar vindt er een beurs plaats die iedereen de kans biedt tweedehands kinderkleding en speelgoed te kopen en verkopen. Goed voor de portemonnee en voor het milieu. De organisatie deelt graag de winst met andere organisaties in het dorp die kinderen helpen. De volgende kinderkledingbeurs is op vrijdag 17 april.

Lees ook

Ik vind: De Lift

Ik heb het heel even over de lift. Ik verwijs niet naar de welbekende film …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.