Home / Doesburg-Regiobode / Kinderkerstfeest in Martinuskerk

Kinderkerstfeest in Martinuskerk

DOESBURG – De locatieraad Doesburg-Angerlo van de Sint Martinuskerk aan de Juliana van Stolberglaan in Doesburg houdt op kerstavond 24 december om 18.30 uur een kerstfeest voor kinderen van alle basisscholen uit Doesburg en Angerlo. De raad zoekt nog kinderen die willen helpen dit feest te laten slagen met een optreden. Muziek maken, zingen, een gedicht voorlezen of iets anders in de Kerstsfeer: het mag allemaal. Aanmelden kan nog steeds, via gerard.albers@telfort.nl, door een briefje in de bus te doen aan de Juliana van Stolberglaan 3, of door te bellen met Francie of Marion Jansen tel. 0313 475237 of tel. 0313 – 474513.

Lees ook

Echtpaar Van Blokland draagt Mosterdfabriek over aan jonge ondernemer

DOESBURG – Dat Doesburg nog steeds bekendstaat als Mosterdstad, is de laatste veertig jaar te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.