Home / Brummen-Regiobode / Kerstworkshop Floralia

Kerstworkshop Floralia

BRUMMEN – Floralia Brummen houdt weer een kerstworkshop. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een leuke sfeervolle kerstcreatie in petto. Wat die precies is, blijft een verrassing tot de dag zelf. Iedereen kan meedoen, er zijn vrijwilligers aanwezig om een handje te helpen bij wie nog niet handig is met bloemschikken. De workshop vindt op woensdagavond 18 december vanaf 20.00 uur plaats in het clublokaal van H.V. De Karper aan de Van Vuurenstraat 8 in Brummen.De kosten bedragen 25 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Opgave is mogelijk bij Leny Huisken tel. 0575-561989 of bij Ria Jager; tel. 0575-563997, of Marjo Jager tel. 0313-420647. Ook kan dit per mail: floraliabrummen@hotmail.com. Deelnemers hoeven alleen een mesje en een draadtangetje mee te nemen.

Lees ook

Voorjaarsbloeier boerenkrokus in opmars

LOENEN – Ruim een week geleden heerste Koning Winter nog volop, maar inmiddels is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.