Home / Doesburg-Regiobode / Kerstviering PCOB Doesburg

Kerstviering PCOB Doesburg

DOESBURG – Dinsdag 17 december is er een kerstviering in Grotenhuys in Doesburg. Centraal staat de geboorte van Jezus. Deze middag wordt een liturgie gevolgd met vertrouwde liederen, bijbellezingen en een kerstverhaal. De voering begint om 14.30 uur en wordt afgesloten met een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. De middag wordt georganiseerd door de PCOB-afdeling Doesburg en omstreken en de Diaconieën van de Ooipoortkerk en Protestantse Gemeente te Angerlo – Doesburg.

Lees ook

Ik vind: Energietransitie

Waar het in de energietransitie primair om gaat, is de verlaging van de uitstoot van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.