Home / Brummen-Regiobode / Kerstverkoop Loenense kerk

Kerstverkoop Loenense kerk

LOENEN – Op zaterdag 14 december houdt de Protestantse kerk in Loenen en kerstverkoop in het Jeugdhuis. Er zijn dan weer kerst- en grafstukken te verkrijgen en ook de lekkernijentafel is aanwezig. Ook is er weer de mogelijkheid om gezellig samen koffie te drinken en daar iets lekkers bij te nemen. De verkoop is van 9.30 tot 12.00 uur. Graftakken zijn vooraf te bestellen bij Christien Jurriens via tel. 055-5051782 of christienjurriens@gmail.com. De takken kosten 15 euro. Deze kerststukjes worden op woensdag 11 december gemaakt en de bestellingen staan tijdens de kerstverkoop klaar. Er is dit jaar geen mini-rommelmarkt.

Lees ook

Groenteman Eef Klaassen neemt afscheid van Eerbeekse markt

EERBEEK – Na ruim 38 jaar verdwijnt een bekend gezicht van de Eerbeekse weekmarkt. Eef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.