Home / Brummen-Regiobode / Kerstseizoen in Klarenbeek van start

Kerstseizoen in Klarenbeek van start

KLARENBEEK – Met de mooie oude molen De Hoop op de achtergrond, werd zondag 8 december een gezellige kerstmarkt gehouden in Klarenbeek. Op het plein voor de molen en in tweedehandswinkel De Olde Bakkerije stonden kramen opgesteld waar de mooiste spulletjes te koop waren. Er werd door de bezoekers lekker gesnuffeld tussen de kerstdecoraties. Ook waren er natuurlijk allerlei heerlijke hapjes verkrijgbaar en de versgebakken oliebollen gingen dan ook grif van de hand. Met deze gezellige markt heeft Klarenbeek een mooie start gemaakt van de kerstperiode.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Voorjaarsbloeier boerenkrokus in opmars

LOENEN – Ruim een week geleden heerste Koning Winter nog volop, maar inmiddels is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.