Home / Rheden-Regiobode / Kerstschieten in De Harmonie in Laag-Soeren

Kerstschieten in De Harmonie in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – In het kader van de decemberactiviteiten in Laag-Soeren is De Harmonie op zaterdag 14 december het toneel voor het kerstschieten. De activiteitencommissie van SCS organiseert deze jaarlijkse strijd om de mooie prijzen. Vanaf 19.30 uur schiet de jeugd op de kaarten en vanaf 20.30 uur mogen de volwassenen hun kunsten vertonen of hun geluk beproeven. Later op de avond strijden de deelnemers met de hoogste gelijke score om de aantrekkelijke prijzen. Met degenen die nog niet aan de beurt zijn of al uitgeschoten zijn is gezelligheid troef. Een rad van fortuin completeert het prijzenfestival.

Lees ook

Snelle Kerklaan wordt verkeersveiliger

ROZENDAAL – De Kerklaan en een deel van de Beekhuizenseweg in Rozendaal krijgen een maximum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.