Home / Rheden-Regiobode / Kerstschieten in De Harmonie in Laag-Soeren

Kerstschieten in De Harmonie in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – In het kader van de decemberactiviteiten in Laag-Soeren is De Harmonie op zaterdag 14 december het toneel voor het kerstschieten. De activiteitencommissie van SCS organiseert deze jaarlijkse strijd om de mooie prijzen. Vanaf 19.30 uur schiet de jeugd op de kaarten en vanaf 20.30 uur mogen de volwassenen hun kunsten vertonen of hun geluk beproeven. Later op de avond strijden de deelnemers met de hoogste gelijke score om de aantrekkelijke prijzen. Met degenen die nog niet aan de beurt zijn of al uitgeschoten zijn is gezelligheid troef. Een rad van fortuin completeert het prijzenfestival.

Lees ook

Start to Run bij AV Gelre

DIEREN – Zaterdag 19 september om 11.00 uur gaat bij AV Gelre in Dieren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.