Home / Brummen-Regiobode / Kerstsamenzang in Klarenbeek

Kerstsamenzang in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 15 december vanaf 18.30 uur wordt in Het Boshuis in Klarenbeek de 24e oecumenische kerstsamenzang gehouden. Het thema is dit jaar ‘Gewoon…of toch heel bijzonder’. Voorganger is pastor Wilma Steenbeek uit Putten. Zij is de nieuwe pastoraal werkster van de Protestantse Streekgemeente Klarenbeek-Voorst-Wilp. Medewerking verleent de muziekvereniging Klarenbeek onder leiding van Inge Lage Venterink en het kinderkoor van de muziekvereniging Klarenbeek onder leiding van Alette van den Brul. Na afloop is er koffie. De toegang is vrij.

Lees ook

Met een dobbelsteen wandelen over landgoed De Engelenburg

BRUMMEN – Samen met wethouder Ingrid Timmer openden Lotte, Liz en Isabelle van de Oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.