Home / Rheden-Regiobode / Kerstoptreden Koor van Plezier in Velp

Kerstoptreden Koor van Plezier in Velp

VELP – De Oude Jan in Velp is zondag 22 december vanaf 15.30 uur het decor voor een concert van het Koor van Plezier. Dat zingt een gevarieerd programma met liederen afkomstig uit verschillende landen. Alle aanwezigen krijgen weer de kans bekende liederen mee te zingen. Dirigent van het koor is Hans Scholing, terwijl de vleugel zal worden bespeeld door de pianiste Henriëtta Currie. Bezoekers kunnen na het concert samen met de koorleden en musici nog even napraten onder het genot van een glas glühwein. De toegang tot het concert is vrij. Wel wordt er na afloop een collecte gehouden om de gemaakte kosten te dekken.

Lees ook

Ondernemers in Dieren blijven samenwerken in BIZ

DIEREN – In het bijzijn van een aantal bestuursleden van de ondernemersvereniging Bedrijfs Investerings Zone …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.