Home / Rheden-Regiobode / Kerstmuziek-samenspel

Kerstmuziek-samenspel

DIEREN – Op vrijdagmiddag 13 december is een kerstsamenspel en zangmiddag bij de Metronoom in Dieren. Iedereen die een instrument speelt of het leuk vindt om lekker met elkaar te zingen is welkom. Er worden geen muzikale hoogstandjes verricht, het is de bedoeling om in een prettige sfeer met elkaar te musiceren. Hert kerstsamenspel begint om 13.30 en duurt tot 15.30 uur. Kosten bedragen 5 euro, inclusief een consumptie en bladmuziek. De bladmuziek kan van tevoren opgevraagd worden. Neem voor informatie en aanmelding contact op via tsiddre@hotmail.nl.

Lees ook

Inloopochtend voor ouderen in De Drieschaar

DIEREN – Op dinsdag verzorgt wijkcentrum De Drieschaat een ochtendbijeenkomst voor de ouderen in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.