Home / Rheden-Regiobode / Kerstmarkt in Spankerense kerk

Kerstmarkt in Spankerense kerk

SPANKEREN – Op zaterdag 14 december wordt er weer een kleinschalige, maar heel sfeervolle kerstmarkt gehouden in de Spankerense kerk. De kerk is open tussen 11.00 en 17.00 uur.

Het is er lekker warm en er staan verschillende kramen met veel verschillende creatieve producten, zoals kaarsenstandaards, curiosa, vogeltaarten en beelden. Een oud-inwoonster van Spankeren heeft zelfgemaakte poppen ter beschikking gesteld en de beeldhoudgroep Stoer Design uit Rheden toont haar werk. Een wilgenvlechter is aan het werk en verkoopt wilgentenen manden, vogelhuisjes en kransen. Een aantal deskundige bloemschikkers heeft mooie kerststukken, kerstkransen en graftakken gemaakt. Deze kunnen overigens ook vooraf al worden besteld via info@stichtingdorpskerkspankeren.nl.
Om 13.00 uur is er een optreden van popkoor Otwosix uit Arnhem. Voor de kerk staat de Midwinterhoorngroep uit Doesburg om te laten zien hoe een midwinterhoorn wordt gemaakt. Ze blazen hun instrument vanaf verschillende plekken in het dorp en laten daarmee een weemoedige klank horen.
In de kerk is koffie, thee, cholademelk, gebak en glühwein verkrijgbaar en wordt een presentatie vertoond met beelden van mooie (oude) Spankerense plekken.

www.stichtingdorpskerkspankeren.nl

Lees ook

Ik vind: Vragenlijst duurzame energie

Wat blijkt, de gemeente heeft een Vragenlijst Duurzame Energie op haar site gezet. Ik ben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.