Home / Brummen-Regiobode / Kerstmarkt in Klarenbeek

Kerstmarkt in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zaterdag 14 december houdt de Protestantse gemeente van Klarenbeek weer de jaarlijkse Kerstmarkt. Om precies 10.00 uur gaat de klok van de kerk luiden en gaan de deuren open. Natuurlijk zijn er op deze zaterdag weer volop kerststukken, graftakken en leuke houten creaties waaronder vogelhuisjes in de aanbieding. Ook zijn er versgebakken oliebollen, cake en koffie. Dit jaar is er een aparte kraam met allemaal zelfgemaakte artikelen: sokken, kaarten, creaties van fietsband en nog veel meer. Tussen de middag kan er een bord boerenkool, zuurkool of erwtensoep genuttigd worden. Voor kinderen is er een tafel om te knutselen en een grabbelton. Bij de lootjeskerstboom kan een gokje gewaagd worden. Muziekvereniging Klarenbeek zorgt voor mooie kerstklanken. Gemma Scherpenzeel is met haar dwarsfluit weer van de partij. Iedereen is tussen 10.00 en 13.00 uur welkom aan de Woudweg 121.

Lees ook

Tamara uit Eerbeek brengt lotgenoten NAH bij elkaar

EERBEEK – Na een val van de trap veranderde het leven van Tamara Neeft uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.