Home / Doesburg-Regiobode / Kerstmarkt in Doesburg druk bezocht

Kerstmarkt in Doesburg druk bezocht

DOESBURG – Afgelopen zaterdag 7 december was de kerstmarkt in het centrum Doesburg. De weersomstandigheden waren goed en dat resulteerde in een gezellige drukte. Er was een grote verscheidenheid aan kerstartikelen te koop. Van de mooiste kerstartikelen, een simpele bal tot een prachtig groot kerststuk. Ook waren er de nodige kramen met allerlei heerlijkheden en warme dranken. Bezoekers konden genieten van ijssculpturen. Aan de start van de Santa Run verschenen vele kerstmannen en vrouwen. Zij liepen 2,5 kilometer hard voor het goede doel, dit jaar de Voedselbank. Er werd maar liefst 2000 euro opgehaald voor dit goede doel.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Ik vind: Wirwar informatie of de plannen?

De Stadspartij in Doesburg berichtte vorige week in Regiobode dat de Gestichten Doesburg beter ge├»nformeerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.