Home / Rheden-Regiobode / Kerstmarkt Dorpskerk Rheden

Kerstmarkt Dorpskerk Rheden

RHEDEN – In de Dorpskerk van Rheden wordt op zaterdag 14 december van 10.00 tot 15.00 uur de traditionele kerstmarkt gehouden. De opbrengst van de markt is zoals ieder jaar bestemd voor een project voor kinderen. Dit jaar is dat een project van de stichting Edukans in India, met als titel: Geef meisjes een kans. Voor ouders in India betekent een meisje meestal extra kosten. Meisjes worden namelijk gezien als een kostenpost. Het doel van het project is om meisjes gelijke kansen te geven als jongens om zich te ontwikkelen en uit te groeien tot meer dan een kostenpost. Een medewerker van het project is aanwezig op de markt en zal meer over het project vertellen. De kerstmarkt heeft al jaren vele vaste kramen met brocante, kerstversiering, spullen uit grootmoedertijd, speelgoed, boeken, quilten en zeer gewilde kerststukjes. Er zijn verlotingen van een oude originele kerststal en een grote quilt. Ook kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd zelf een wollen schaapje maken. Daarnaast is er natuurlijk weer een kraam voor koffie, glühwein en iets lekkers.

Lees ook

Gemeente Rheden gaat gedupeerden toeslagenaffaire actief benaderen

GEM. RHEDEN – Ruim 50 gezinnen uit de gemeente Rheden, die getroffen zijn door de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.