Home / Brummen-Regiobode / Kerstkaarten maken met eigen foto’s

Kerstkaarten maken met eigen foto’s

EERBEEK – In de bibliotheek in Eerbeek wordt donderdag 12 december een workshop gehouden waarin deelnemers leren kerstkaarten te maken van hun eigen foto’s. De vrijwilligers van Seniorweb leggen uit hoe met de fotosoftware van Kruidvat ware kunstwerkjes te maken zijn. Ze beginnen bij het installeren van de software, vertellen over de mogelijkheden en leggen uit hoe de kaarten kunnen worden afgedrukt. De deelnemers kiezen zelf foto’s waar ze mee willen werken. Het is handig als zij bij de workshop hun laptop meenemen. De workshop is donderdag 12 december om 14.00 uur in de bibliotheek in Eerbeek. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. Deelname kost 7,50 euro, inclusief documentatie en koffie of thee. Aanmelden kan in de bibliotheek of via www.seniorwebeerbeek.nl.

Lees ook

Ter Horst bij online Dag van het Kasteel

LOENEN – De Nederlandse Kastelenstichting (NKS) houdt sinds 2008 ieder jaar op Tweede Pinksterdag de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.