Home / Brummen-Regiobode / Kerstdiner in de Wheme en de Molenhorst

Kerstdiner in de Wheme en de Molenhorst

BRUMMEN/HALL – Stichting Welzijn Brummen organiseert, in samenwerking met een aantal enthousiaste vrijwilligers een gezellig Samen Eten, voor inwoners van de gemeente Brummen. Op woensdag 18 december vindt het Samen Eten plaats in de Molenhorst in Brummen en op donderdag 19 december in De Wheme in Hall. Het diner duur van 17.00 tot ongeveer 19.00 uur en de kosten zijn 15 euro per persoon exclusief drankje.
Het voorgerecht is een klassieke waldorfsalade met gegrilde ribeye en truffelmayonaise. Ook is er stokbrood met kruidenboter. Als hoofdgerecht is er de keus uit een stoofpotje van Veluws wild, kippendijen omwikkeld met serranoham, aardappelgratin, schorseneren met wortel en spruiten gepoft uit de oven en een stoofpeertje. Als dessert is er tiramisu.
Opgeven voor het diner bij de Wheme kan tot en met 12 december bij mevrouw Groot Boerle via tel. 0313 654205. Aanmelden voor het diner bij de Molenhorst kan door uiterlijk 12 december een envelop, voorzien van naam en telefoonnummer, met daarin 15 euro te deponeren in brievenbus van de Molenhorst.

Lees ook

Hoenderlose avondwandeling

HOENDERLOO – Elke dinsdagavond start vanaf de ingang Hoenderloo een avondwandeling door het Nationale Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.