Home / Nieuws / Kerstconcerten Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren

Kerstconcerten Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren

SPANKEREN / DIEREN – Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren sluit het jaar af met een tweetal kerstconcerten. Op woensdag 18 december speelt de vereniging tijdens de volkskerstzang van de Evangelische Gemeente in Dieren, zaterdagavond 21 december geeft Wilhelmina een eigen concert in de Spankerense Petruskerk.

De volkskerstzang op woensdag 18 december begint om 20.00 uur en vindt plaats in het gebouw van de Evangelische Gemeente aan de Meester Aalbersestraat 26 in Dieren. Wilhelmina speelt en gospelkoor Vocation uit Apeldoorn zingt. De avond wordt geleid door Klaas van der Hoeven, die op eigentijdse wijze het kerstverhaal vertelt. Naderhand is er de mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is gratis, maar bezoekers dienen zich wel vooraf aan te melden en een kaartje te beestellen via www.egdieren.nl/volkskerstzang.

Op zaterdag 21 december geven het fanfareorkest en de blokfluitgroep van Wilhelmina een kerstconcert in de sfeervolle Petruskerk in Spankeren. Het repertoire bestaat uit veel traditionele en moderne kerstnummers, waarin het publiek weer mag meezingen. Het fanfare orkest staat onder de muzikale leiding van dirigent Christian Ansink, de blokfluitgroep staat onder leiding van instructrice Nanette Eikenaar-Rozendom.
Het concert begint om 20.00 uur, de kerk opent om 19.30 uur. De toegang is gratis.

www.wilhelmina-spankeren.nl

Lees ook

Een smakelijke groet van de Zonnebloem

LOENEN – Het aanbod van de Zonnebloem Breda, om gratis een dag gebruik te mogen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.