Home / Doesburg-Regiobode / Kerstconcert ZOV Doesburg

Kerstconcert ZOV Doesburg

DOESBURG – Zang- en Ontspanningsvereniging (ZOV) Doesburg geeft woensdag 18 december haar jaarlijkse kerstconcert. Onder leiding van dirigent Feico van Soest wordt een sfeervol programma gepresenteerd. De muzikale zusjes Merle en Sarah van der Lijke spelen enkele stukken op harp en fluit. De midwinterhoornblazers zorgen voor mooie klanken en natuurlijk ontbreken deze avond warme chocomel en glühwein niet. Het concert begint om 19.30 uur en wordt gegeven in de Gasthuiskerk in Doesburg. Kaarten kosten 5 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de VVV Doesburg.

Lees ook

Muzikanten Nieuw Leven Angerlo oefenen thuis door

ANGERLO – Rond deze tijd had Harmonie Nieuw Leven uit Angerlo een jubileumconcert willen geven. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.