Home / Rheden-Regiobode / Kerstconcert Sempre Crescendo

Kerstconcert Sempre Crescendo

LAAG-SOEREN – Op dinsdagavond 10 december brengt muziekvereniging Sempre Crescendo een deel van het Kerstrepertoire ten gehore in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. Vanaf 20.00 uur klinkt bekende en minder bekende kerstmuziek. Ook het Wereldmuziekkoor Connect Voices zal een aantal mooie liederen laten horen. Uiteraard is er ook gelegenheid om met elkaar te zingen. De verlichte kerstboom buiten, de versieringen in ’t Sprengenhus en de combinatie muziek en zang brengen ook U alvast in Kerstsfeer. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur. De toegang is vrij.

Lees ook

Basisonderwijs overweegt bestuurlijke samenwerking

GEM. RHEDEN – Scholengroep Veluwezoom en PCBO Rheden overwegen op bestuurlijk niveau te gaan samenwerken. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.