Home / Rheden-Regiobode / Kerstconcert in OLV Velp

Kerstconcert in OLV Velp

VELP – In de Onze Lievevrouwekerk in Velp is zaterdagavond 21 december een kerstconcert met een gevarieerd programma. De warme altstem van Ina Boersma is te horen met onder meer ‘Het was een maged uitverkoren’, organist Frank van Merwijk brengt melodieën als ‘Noël Alsacien’ ten gehore. Het Ontmoetingskoor zingt prachtige kerstliederen onder leiding van Jacob Dubbeldam en Walter Jansen vertelt een eigentijds kerstverhaal. De avond wordt besloten met een Catalaans kerstlied om mee te zingen. De entree bestaat uit een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken. De kerkdeuren gaan om 19.15 uur open, het concert begint om 19.30 uur.

Lees ook

Ik vind: Windturbines maken wel degelijk ziek

Bezinning is hard nodig, want de wespendief betekent voor wethouder Klomberg alleen vertraging. Ik heb …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.