Home / Nieuws / Kerstconcert A Star, a Song, a Sign van Koorschool Katalin Szabó

Kerstconcert A Star, a Song, a Sign van Koorschool Katalin Szabó

VELP – De leerlingen van de Koorschool Katalin Szabó geven zaterdag 14 december een kerstconcert in de Oude Jan in Velp. Het kinderkoor, jeugdkoor en vrouwen vocaal ensemble brengen samen het programma A Star, a Song, a Sign.

Het kinderkoor heeft kerstliederen ingestudeerd als A Star, a Song, a Sign en A Holiday Wish. Ook zingt de jongste groep composities over de winter, waaronder Walking in the Air, en bekende stukken uit het lichte repertoire, zoals The Banana Boat Song.
Het jeugdkoor heeft onder andere Angels’ Carol van de bekende componist John Rutter op het programma staan, maar ook de canon Gloria en het Israëlische Hashivenu. Ook de stukken Grant Us Peace van de componist Parry, Hushabye Mountain van R. Sherman en de vrolijke kerstliedjes She Sings van Bernon en Mitä se on Rock & Roll van de Finse componist Helasvuo worden gezongen.
Vervolgens is het de beurt aan de dames van het vrouwen vocaal ensemble. Het repertoire van het ensemble bestaat uit een aantal mooie en indrukwekkende liederen, zoals Days of Beauty en Ave Generosa van de Noorse componist Ola Gjeilo, Ave Maria van Franz Biebl, Benjamin Britten’s Sweet was the Song en The Snow van Elgar.
Het kinderkoor, jeugdkoor en vrouwen vocaal ensembl sluiten het concert gezamenlijk af met het alom bekende O, Holy Night.

Het concert in de Oude Jan in Velp begint om 19.30 uur. De entree bedraagt 10 euro voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar mogen voor 5 euro mee.

Lees ook

Ik vind: De Lift

Ik heb het heel even over de lift. Ik verwijs niet naar de welbekende film …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.