Home / Rheden-Regiobode / Kerstboom op marktplein in Rheden wordt wensboom

Kerstboom op marktplein in Rheden wordt wensboom

RHEDEN – De ondernemers van Centrum Rheden en scoutingvereniging Rhedense Pioniers houden zaterdag 7 december Kerst op het plein; een gezellig samenzijn op het Dorpsplein bij de pomp waar het dorp samen de lampjes in de kerstboom ontsteekt.

Kinderen kunnen na het onsteken van de lampjes hun wensen in de boom hangen, zodat de kerstboom ook een wensboom wordt. Kaartjes hiervoor zullen aanwezig zijn en uiteraard mogen zij ook een kerstbal meenemen om de boom extra te versieren. De scouting zal op deze avond kerstballen aanbieden tegen een kleine vergoeding. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het nieuwe clubgebouw.
Om 19.00 uur zet Hans Westdijk, van pannekoekhuis Strijland, de boom in het licht. Onder het genot van een kop warme chocomel, koffie of thee is iedere inwoner van Rheden welkom om de kerstboom in volle glorie te aanschouwen. Rond 20.30 uur is het einde van het festijn en de scouting zorgt natuurlijk ook voor wat vuur om je warm te houden.
Kerst op het plein wordt mede mogelijk gemaakt door Pannekoekhuis Strijland, JD Security Systems, Drukkerij Hesse, Reklamat, Coop Rheden, Schoenmakerij Rob Neijenhuis, Vrijwillige brandweer Rheden en Dieren en vele anderen.

Lees ook

Ik vind: Windturbines maken wel degelijk ziek

Bezinning is hard nodig, want de wespendief betekent voor wethouder Klomberg alleen vertraging. Ik heb …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.