Home / Brummen-Regiobode / Kerstbingo in Klarenbeek

Kerstbingo in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zaterdag 14 december houdt de SC Klarenbeek weer een Kerstbingo. Net als altijd zijn er weer fraaie prijzen te winnen van voornamelijk sponsors van SC Klarenbeek. De hoofdprijs van deze bingo wordt in de zesde en tevens laatste ronde verdeeld. De hoofdprijs is één minuut gratis winkelen bij PLUS Imanse. Daarnaast zijn de dinerbon van Restaurant Pijnappel en andere mooie prijzen van lokale winkeliers de grote prijzen tijdens deze bingo.
Meedoen met de bingo is voor iedereen mogelijk, oud en jong, iedereen is van harte welkom. De zaal zal rond de klok van 19.00 uur open gaan en vanaf 19.15 uur zullen de bingokaarten verkocht worden, om 19.30 uur zal de bingo worden geopend door de bingomaster. Deelname kost 2 euro per ronde en 5 euro in de superronde. De hele avond deelnemen kan natuurlijk ook, dit kost 12,50 euro. Aanmelden voor deze kerstbingo is niet nodig.

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.