Home / Brummen-Regiobode / Kaarten bij de Eerbeekse Boys

Kaarten bij de Eerbeekse Boys

EERBEEK – Vrijdag 20 december staat een nieuwe ronde kaarten op de agenda bij de Eerbeekse Boys. Iedereen kan meedoen aan de competitie jokeren en klaverjassen. In totaal zijn er acht avonden, waarvan de beste zes meetellen voor het eindklassement. Daarnaast zijn er mooie avondprijzen te winnen. De kaartavond wordt gehouden in de kantine aan de Veldkantweg en begint om 19.30 uur. de kaartmarathon wordt gespeeld op zaterdag 11 januari vanaf 11.00 uur. Iedereen kan hieraan meedoen, kijk voor informatie op www.eerbeekseboys.nl.

Lees ook

Culturele Stichting droomt van culturele ontmoetingen

BRUMMEN – De Culturele Stichting Brummen heeft genoeg van de anderhalvemetersamenleving, maar verheugt zich vooral …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.