Home / Nieuws / Jubilarissen Velpse Accordeon Vereniging gehuldigd

Jubilarissen Velpse Accordeon Vereniging gehuldigd

VELP – Op zaterdag 16 november werden drie Jubilarissen van de Velpse Accordeon Vereniging gehuldigd. Alie Klok is 30 jaar lid, Gerda Dorland-Aartsen en Joke Zweers-Hendriks zijn beiden 60 jaar lid. Zij werden gevraagd om naar voren te komen. Ze werden door de voorzitter bedankt voor hun inzet en ontvingen bloemen en een cadeaubon. Gerda en Joke werden ook benoemd tot Lid van Verdienste van de Velpse vereniging. Jacqueline de Ridder-v.d. Berg is 20 jaar lid van de vereniging. Zij kon niet aanwezig zijn, maar wordt op een later tijdstip gehuldigd.

Lees ook

Ik vind: Gemeentehuis Rheden.

Een toekomstbestendig gemeentehuis voor de gemeente. Het bouwvallige huis in De Steeg is aan vervanging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.