Home / Brummen-Regiobode / Jubilarissen bij Paper Valley Dancers

Jubilarissen bij Paper Valley Dancers

EERBEEK – Tijdens de onlangs gehouden jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Paper Valley Country Dancers werd een zevental leden gehuldigd vanwege langdurig lidmaatschap. Wilma Boesveld, Marjo Persulessy en Eef Reinders (allen 20 jaar lid), Willemien Oonk (15 jaar lid) en Bets en Ben Gertsen Marja Hogeweg (alledrie 10 jaar lid) ontvingen een handdoekje met logo van de club, een oorkonde en een roos uit handen van voorzitter Nel Dielissen. Paper Valley Dancers is elke woensdagavond actief in het Tjark Rikscentrum in Eerbeek. Belangstellenden zijn van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. De eerste groep gaat van start om 19.00 uur, groep 2 om 20.30 uur.

Foto: Jubilarissen van Paper Valley Country Dancers

Lees ook

Gevonden mammoetresten uit Doesburg onderzocht

DOESBURG – In mei 2019 heeft de Zutphense archeologische dienst in de IJssel bij Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.