Home / Nieuws / Inzameling oud papier Unisono

Inzameling oud papier Unisono

VELP- Op zaterdag 14 december halen vrijwilligers van Harmonie Unisono het oude papier op in een deel van Velp zuid. Het inzamelgebied is tussen de President Kennedylaan, de spoorlijn, Biljoen en de snelweg A348. Tevens wordt het papier opgehaald in de volgende straten in de Rivierenwijk: Scheldestraat, Rijnstraat, Dulkeshofstraat, Waalstraat, Maasstraat en Merwedestraat. De containers dienen voor 9.00 uur klaar te staan, met de handvatten richting de weg.
De opbrengst wordt gebruikt voor het project ‘Meer Muziek in de klas’. Het doel van deze activiteit is om leerlingen van basisscholen kennis te laten maken met verschillende muziekinstrumenten en muziekonderwijs. Ze leren over slagwerk-, koperblaas- en houtblaasinstrumenten die in een harmonieorkest bespeeld worden. De leerlingen kunnen zich aanmelden voor een proefpakket van enkele muzieklessen voor slechts 10 euro.

www.unisono-velp.info

Lees ook

Kindervoorstelling Pappa, ik wil clown worden

VELP – Pappa, ik wil clown worden is de titel van de kindervoorstelling die woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.