Home / Doesburg-Regiobode / Inwonersavond Angerlo gasvrij

Inwonersavond Angerlo gasvrij

ANGERLO – Nederland heeft besloten om te stoppen met het gebruik van aardgas. Angerlo aardgasvrij maken is ingrijpend en gaat iedereen in Angerlo aan. Een groep inwoners van het dorp werkt, samen met gemeente, woningcorporatie Plavei en netbeheerder Liander in een regiegroep aan een proces gericht op een aardgasvrij en duurzaam Angerlo. De groep van twintig inwoners die hierbij betrokken is, heeft recent enquêtes huis-aan-huis rondgebracht. Bijna twee derde van alle huishoudens in Angerlo heeft hieraan gehoor gegeven en de enquête ingevuld.
Op de enquête stond al dat in december een inwonersavond georganiseerd wordt voor geheel Angerlo. Op maandag 16 december om 19.30 uur wordt in Dorpshuis de Meent in Angerli een inwonersavond gehouden. Hier wordt toegelicht welke stappen gezet zijn, wat de resultaten van de enquête zijn en wat er allemaal nog moet gebeuren. Ook is het voor de groep belangrijk om input te blijven ophalen van zoveel mogelijk mensen in Angerlo. Wethouder Koers van de gemeente Zevenaar en woningcorporatie Plavei zijn ook aanwezig. Bovendien is deze bijeenkomst volgens de regiegroep een goede gelegenheid om kennis te maken met de al betrokken buurtgenoten, ook om in de toekomst mee te denken en doen.

Lees ook

Blikseminslag veroorzaakt brand in woning Doesburg

DOESBURG – Op de Richtersakker in Doesburg is donderdagavond 13 augustus de bliksem ingeslagen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.