Home / Rheden-Regiobode / Inloopmiddag rugklachten

Inloopmiddag rugklachten

VELP – In ziekenhuis Rijnstate Velp is op dinsdag 10 december 2019 van 14.00 tot 16.00 uur een inloopmiddag voor mensen met wervelkolomproblemen. De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten de Wervelkolom organiseert deze gratis informatiemiddag. Tijdens de inloopmiddag kunnen belangstellenden praten met ervaringsdeskundigen van de patiëntenvereniging. Zij bieden informatie en advies over wervelkolomproblemen en de gevolgen daarvan voor het dagelijkse leven. Tevens kan men kennismaken met de patiëntenorganisatie en haar activiteiten.

www.ruginfo.nl

Lees ook

Soerenaar is overlast van houtstook spuugzat

LAAG-SOEREN – Steeds vaker lijkt de overlast van houtstook tot ergenissen te leiden. Wat voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.