Home / Rheden-Regiobode / Inloophuis ’t Trefpunt pakt uit

Inloophuis ’t Trefpunt pakt uit

VELP – Inloophuis ’t Trefpunt heeft haar activiteiten uitgebreid sinds de verhuizing naar de Van Voorthuizenschool in Velp. Van dinsdag tot vrijdag is er vrije inloop van 10.00 tot 16.00 uur, met koffie en tweedehands kleding. Daarnaast is er elke maandagmiddag de hobbyclub. Elke dinsdag en donderdagmiddag is er een spelletjesmiddag. Elke woensdagmiddag is er een handwerkmiddag om te borduren, breien of naaien. Smartlappenliefhebbers kunnen elke vrijdag naar de repetitie van het zangkoor. Zondagmiddag zijn er wedstrijden klaverjassen en jokeren. Iedere maand is er een bingoavond. Op dinsdag en donderdag zijn er gezamenlijke maaltijden vanaf 17.30 uur – bestellen is ook mogelijk. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de Facebook-pagina: inloop Velp-Zuid of mailen of bellen: anneke@inloophuistrefpunt.nl of 06-39774899. Gewoon langskomen aan de Schoolstraat 12 kan natuurlijk ook.

Lees ook

‘Parapluplan’ voor huisvesting arbeidsmigranten en zorgcliënten

RHEDEN – De huisvesting van arbeidsmigranten en zorgcliënten wordt binnenkort juridisch geregeld via een overkoepelend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.