Home / Rheden-Regiobode / Inloopavond bij ttv Gazelle

Inloopavond bij ttv Gazelle

LAAG-SOEREN – Tafeltennisvereniging Gazelle houdt maandag 9 december een inloopavond voor de inwoners van Laag-Soeren. Die vindt plaats in de sportzaal van ‘t Sprengenhus vanaf 19.45 uur. Sportschoenen zijn daar verplicht, en mogen geen zwarte zolen hebben. Iedereen is welkom, er kan gespeeld worden tot 22.00 uur. Bij een eventueel lidmaatschap is de eerste maand gratis, daarna hebben aspiranten de keuze om wel of geen lid te worden van de tafeltennisvereniging Gazelle.

Lees ook

Tuinconcerten bij Jansen& de Feijter

VELP – Pianiste Marianne Ratajski speelt woensdag 15 juli in de tuin van boekhandel Jansen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.